About us

Dansstudio Yae'da is opgericht in 2018 onder leiding van Herreman Yaëlle. Samen met Verstraeten Kenzo, werd er vorm gegeven aan Yae'da.

 

Al jaren voelde Herreman Yaëlle aan dat het haar droom was om haar eigen dansschool op te richten. Na jaren les te geven in verschillende dansscholen aan verschillende leeftijden was het tijd voor iets nieuws. In 2018 hakte ze de knoop door en ging ze haar droom achterna.

 

Yae'da is in de eerste plaats een dansschool voor iedereen waarbinnen een familiale sfeer, een warm onthaal en het dansplezier primeert! Verder streven we naar kwalitatieve danslessen voor al onze dansers. Dit vertaalt zich in drie belangrijke pijlers:

 

- het aanleren van een correcte techniek en het stimuleren van dansplezier staat centraal

- de lessen worden gegeven door gediplomeerde en/ of ervaren docenten of docenten die     opgevolgd worden.

- de ontwikkeling van onze dansers is voor ons zeer belangrijk! Dit proberen we zowel binnen     de lessen als binnen extra activiteiten te stimuleren.

 

Dansstudio Yae'da heeft al in haar eerste jaar voor iedere danser wat wils. We bieden zowel recreatieve lessen als gevorderde lessen aan, als competitieteams. Tijdens de maand september zijn er proeflessen en kan je elke les 1 keer gratis volgen.

 

Heb jij de danskriebels te pakken? Bekijk dan zeker ons lesaanbod en neem zeker eens een kijkje naar onze fantastische dansdocenten.

 

 

 

      danstudioyaeda

Aangesloten bij:

WEBSITE CREATED BY KENZO VERSTRAETEN

rekeningnummer van Yae'da:  BE72 9733 6237 0816