MOTION FAMILY

- Mini MOTION: Voor de bengels tussen 6-8 jaar die de dansmicroben te pakken hebben

 

- Mad MOTION: Voor de iets wat stoerdere tussen 9-14 jaar die niet meer kunnen stil zitten

 

- Major MOTION: Voor de jongvolwassenen tussen 15- 20 jaar die klaarstaan voor een uitdaging

 

 

MINI major Mad
MINI

 

 

 

MINI MOTION:

8 september 2019 is het zo ver! De auditie voor Mini Motion!

Wat is/doet Mini Motion?

Mini Motion is een urban wedstrijdteam voor kinderen tussen 6 en 8 jaar oud, dat begeleid zal worden door coaches Yaëlle en Gaëlle. Elke zondag van 9u-10u30 zal er intensief getraind worden om het niveau van het team EN de danser te bevorderen. Mini Motion staat ook open voor bookings. Zo kunnen ze ons vragen voor optredens, verjaardagsfeesten, achtergronddansers, voetbalwedstrijden, openingsacten of andere gelegenheden.  Naast dans is MM ook een team waarin vriendschap, plezier en respect voor elkaar centraal staat.

 

Ben jij de danser die wij zoeken?

Mini Motion zou niet bestaan zonder enkele mini’s. Daarom zijn Yaëlle en Gaëlle op zoek naar dansertjes tussen de 6 en 8 jaar die de dansmicroben sterk te pakken hebben. Ben jij een ouder van zo’n gemotiveerde en gepassioneerde dansende bengel die niet meer kan stil zitten? Of ben jij een danser die het dansen tussen 4 muren beu is en wilt schitteren op een podium?.. Ja?!

DAN BEN JIJ DE MINI DIE WE ZOEKEN!

 

Wat houdt zo’n auditie in?

Het woord “auditie” schrikt velen af, maar wees niet bang! Danstudio Yae’da doet een jaarlijkse auditie om te kijken wie gemotiveerd is en wie enige danservaring heeft.

Op de auditie van Mini Motion zullen Yaëlle en/of Gaëlle een klein stukje choreo aanleren, die de dansertjes later zullen uitvoeren in kleine groepjes. Het zal lijken op een doodgewone dansles.

NO STRESS! Dance like no one’s watching! 😉

Na de auditie volgt een klein gesprek (elke danser apart +ouder) met Yaëlle en Gaëlle waaronder de uitslag van de auditie, goede puntjes, werkpuntjes, reglement, kalender, …  besproken zal worden.

 

Ben jij geïnteresseerd?

Aarzel dan niet en schrijf je onderaan in voor onze jaarlijkse auditie! ↓

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mad MOTION:

8 september is het zo ver! De auditie voor Mad Motion!

Wat is/doet Mad Motion?

Mad Motion is een urban wedstrijdteam voor kinderen tussen 9 en 11 jaar oud, dat begeleid zal worden door coaches Yaëlle en Gaëlle. Elke zondag van 10u30-12u zal er intensief getraind worden om het niveau van het team EN de danser te bevorderen. Mad Motion staat ook open voor bookings. Zo kunnen ze ons vragen voor optredens, verjaardagsfeesten, achtergronddansers, voetbalwedstrijden, openingsacten of andere gelegenheden.  Naast dans is MM ook een team waarin vriendschap, plezier en respect voor elkaar centraal staat.

 

Ben jij die danser die wij zoeken?

Mad Motion zou geen team zijn zonder teamleden. Daarom zijn Yaëlle en Gaëlle op zoek naar dansers tussen de 9 en 11 jaar die het stil zitten beu zijn. Ben jij een ouder die thuis een getalenteerde danser heeft rondlopen? Of ben jij een danser die het dansen tussen 4 muren beu is en wilt schitteren op een podium?.. Ja?!

DAN WILLEN WE JOU IN ONS TEAM!

 

Wat houdt zo’n auditie in?

Het woord “auditie” schrikt velen af, maar wees niet bang! Danstudio Yae’da doet een jaarlijkse auditie om te kijken wie gemotiveerd is en wie enige danservaring heeft.

Op de auditie van Mad Motion zullen Yaëlle en/of Gaëlle een klein stukje choreo aanleren, die de dansers later zullen uitvoeren in kleine groepjes. Het zal lijken op een doodgewone dansles.

NO STRESS! Dance like no one’s watching! 😉

Na de auditie volgt nog een klein gesprek (elke danser apart (+ouder)) met Yaëlle en Gaëlle waaronder de uitslag van de auditie, goede puntjes, werkpuntjes, reglement, kalender…  besproken zal worden.

 

Ben jij geïnteresseerd?

Schrijf je dan NU onderaan in voor onze jaarlijkse auditie! ↓

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAJOR MOTION

7 september is het zo ver! De auditie van Major Motion!

Wat is/doet Major Motion?

Major Motion is een urban wedstrijdteam voor dansers tussen 15 en 20 jaar oud, dat begeleid zal worden door coaches Yaëlle en Gaëlle. Elke week zaterdag van 19u30-21u30 zal er intensief getraind worden om het niveau van het team EN de danser te bevorderen. Major Motion staat ook open voor bookings. Zo kunnen ze ons vragen voor optredens, verjaardagsfeesten, achtergronddansers, voetbalwedstrijden, openingsacten of andere gelegenheden.  Naast dans is MM ook een team waarin vriendschap, plezier en respect voor elkaar centraal staat.

 

Ben jij de danser die wij zoeken?

Major Motion zou geen team zijn zonder dansers. Daarom zijn Yaëlle en Gaëlle op zoek naar dansers vanaf 15 jaar die klaarstaan voor een uitdaging. Ben jij een danser met enige danservaring? Of ben jij een danser die gemotiveerd is en graag op een podium staat?

KOM EN VERVOLLEDIG ONS TEAM!

 

Wat houdt zo’n auditie in?

Het woord “auditie” schrikt velen af, maar wees niet bang! Danstudio Yae’da doet een jaarlijkse auditie om te kijken wie gemotiveerd is en wie enige danservaring heeft.

Op de auditie van Major Motion zullen Yaëlle en/of Gaëlle een klein stukje choreo aanleren, die de dansers later zullen uitvoeren in kleine groepjes. Het zal lijken op een doodgewone dansles.

Daarnaast moeten de dansers ook een solo van minstens 20/30sec (geen maximum, muziekkeuze is vrij) voorbereiden. Waarom? Dit voor wanneer de choreo van Yaëlle en/of Gaëlle niet zo vlekkeloos is verlopen en een 2de kans te krijgen om Yaëlle en Gaëlle te overtuigen. Is de choreo wel goed verlopen? Dan moet je jouw solo niet doen, maar mag je hem wel doen!

NO STRESS! Dance like no one’s watching! 😉

Na de auditie volgt nog een klein gesprek (elke danser apart) met Yaëlle en Gaëlle waaronder de uitslag van de auditie, goede puntjes, werkpuntjes, reglement, kalender…  besproken zal worden.

 

Ben jij geïnteresseerd?

Schrijf je dan NU onderaan in voor onze jaarlijkse auditie! ↓

 

 

 

 

Mad major

MEET OUR COACHES

Herreman Yaëlle is een meisje van 23 jaar vol gedrevenheid en passie die al 14 jaar danst.

Van deze veertien jaar geeft ze al 7 jaar voltijds les in verschillende dansscholen aan verschillende leeftijdscategorieën.

Van jong tot oud.

Yaëlle is iemand die haar tijdens de lessen voor de volle 100% geeft.

 

In 2013 werd ze belgisch kampioen in de categorie duo en formaties en heeft ze de openingsact van Tommorwland op de mainstage mogen openen.

En in 2012 heeft ze België vertegenwoordigd tijdens het Wereldkampioenschap in Duitsland.
In 2017 behaalde ze haar diploma initiator Urban Dance aan de vlaamse trainersschool.

 

Yaëlle staat zowel klaar om groepschoreografieën, duo's en solo's te maken.

Ook is ze bereikbaar om workshops te geven en les te geven in nog andere dansscholen.

 

 

Kort gezegd - staat klaar voor elke uitdaging! .

 

~ Be the girl who turned her cant's into can, and her dreams into plans ~

Debie Gaëlle is een meisje van 20 jaar oud, die al 13 jaar de dansmicrobe te pakken heeft. Ze is een enthousiaste en gepassioneerde danser. Zelf beoefende ze elke dansstijl die ze maar kon, van jazz, modern, ballet, pointes tot ragga en hiphop. Gaëlle staat letterlijk al dansend in het leven.

 

Om nog meer danservaring op te doen stapte ze later ook in een hiphop en modern/jazz wedstrijdteam, waarmee ze verschillende prijzen heeft gewonnen.

 

Sinds 2017 kreeg ze de kans om haar passie voor dans eindelijk door te geven aan anderen en is ze begonnen met dansles geven. Dit aan verschillende leeftijdscategorieën. Ze houdt ervan om haar leerlingen te pushen tot een hoger niveau.

 

 

Gaëlle staat open voor elke uitdaging die ze krijgt en grijpt deze dan ook met 2 handen stevig vast.

 

 

LOCATION

 <<

LET'S DISCUSS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

      danstudioyaeda

Aangesloten bij:

WEBSITE CREATED BY KENZO VERSTRAETEN

rekeningnummer van Yae'da:  BE72 9733 6237 0816